----
Lieve Willy, wil je even onwijs bedanken. Je rust, vertrouwen, ervaring, geduld, respect, warmte, aandacht & je oprechtheid. 
Het vertrouwen dat je gegeven hebt.
Ben je bijzonder & inspireert mij. De kracht & magie die ik tijdens het lopen in de natuur heb ervaren door jou. Je inspireert mij door je kennis van vragen-> warmte, oprechtheid en ruimte voor de ander. Wist totaal niet, wat ik kon verwachten tijdens deze coaching. 
Kan het echt iedereen aanraden. 
Kijk er naar uit, om weer met je te lopen.
Doei lieve Willy, liefs Desirée 
----
 
Omdat ik Willy kende van het hardlopen en haar vertrouw heb ik me aangemeld. Ik houd van wandelen en ervaar dat ik nog vragen heb waarop ik een antwoord zoek. Mijn belangrijkste vraag was hoe kan ik meer in harmonie met mezelf en mijn omgeving zijn. Hieraan hebben we 5 sessies besteed. We begonnen vaak met “mindfull wandelen”, waarbij we het tempo omlaag brachten en de zintuigen openden. Daarna formuleerde ik mijn vraag. Willy luistert dan aandachtig, vraagt door en komt dat met een opdracht. Ik moest dan in de natuur mijn antwoord vinden en vormgeven. Daarna bespraken we dit samen. Het beeld uit de natuur dat mij het meeste aansprak was een grote sterke wilg. Zo wil ik zijn, stevig geworteld in de aarde, meebuigend met de wind, kwetsbaar en sterk.
Nu de sessies voorbij zijn leeft dit beeld nog steeds voor mij. Het geeft mij kracht om met moeilijkheden om te gaan.
Ik heb de wandelcaoching van Willy als heel prettig ervaren. Ik voelde me buiten bij haar veilig. Het heeft mij geholpen om weer een aantal stappen op mijn pad te zetten. Willy bedankt daarvoor😘
Groetjes Herman
----
Links